Leertijd

Leertijd van Syntra is een succesformule die jongeren aan het werk krijgt. Het schoolverlatersonderzoek van de VDAB bewijst het zwart op wit: 87% van de leertijd-jongeren heeft een job na een leertijd-opleiding. Dit tewerkstellingscijfer is het hoogste van alle studierichtingen. Het werken en leren, ook wel duaal leren genoemd, zit in de lift.
Momenteel zijn 1.400 ondernemer-opleiders op zoek naar een gemotiveerde leerjongere.
Meer info over deze leertrajecten vind je op leertijd.be.

Nederlands

Charter duurzaam ondernemen voor 2de jaar op rij behaald

Gisteravond (woensdag 17 juni 2015) mocht comma, merkenmarketeers - met de nodige fierheid - voor de tweede keer op rij zijn jaarcertificaat in ontvangst nemen van het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen. Dit charter is een leidraad voor bedrijven die duurzaam willen ondernemen. Het bevat 10 thema’s waarrond een actieplan dient gerealiseerd te worden. Na een grondige audit mogen we ‘Duurzaam Ondernemen’ opnieuw een jaar in het vaandel dragen!

Nederlands

August

di, 20/10/2015 - 10:06 -- Administrator

Beste Wouter,

Eerst en vooral wil ik jou en de medewerkers bedanken voor het fraaie werk dat jullie geleverd hebbenhier bij ons, de houten  ramen werden perfect nagemaakt, dit is precies wat we wensten te zien en waar we ons vooraf zorgen om hebben gemaakt vooraleer we jullie leerden kennen,van zodra ik u een eerste maal had gesproken in de  toonzaal had ik er direct vertrouwen in, zowel de ramen als de plaatsing zijn picobello. Dank man!

Verder wensen wij jullie allen prettigefeestdagen  toe.

Groetjes,

August

Undefined

Qubo

ma, 10/08/2015 - 16:05 -- Administrator

het ontwerp voor de t-shirts van de Watermolentriatlon in juni was een schot in de roos! We hebben er heel veel complimenten over gehad. Nog eens bedankt daarvoor!

Nederlands

Sophie Billiet

di, 07/07/2015 - 16:45 -- Administrator

Beste, 

Ik heb zopas mijn persoonlijke uitnodiging B2BnB ontvangen, en vind deze echt geslaagd.
Beeld kende ik J, maar door de keuze papier, herhaling op enveloppes en vorm enveloppe (gaat open langs) keren we als het ware 350 jaar terug in de tijd.
Proficiat en dikke merci!

Sophie Billiet
Directeur Marketing Voka

Nederlands

Jean-Paul Nauwelaers

do, 16/04/2015 - 17:10 -- Administrator

We werken al 5 jaar samen met ‘Comma, merkenmarketeers’ voor het ontwerp en beheer van onze websites in België en Nederland. De medewerkers van Comma verrassen ons steeds met hun innovatieve concepten , zij leven zich graag mee in in onze business context en zijn een prima klankbord voor onze vragen. Dit resulteert in performante websites, hoge rankings op het internet, verhoogde naambekendheid en uiteindelijk ook een uitbreiding van ons klantenbestand. Vandaag worden zij ook onze gids om op een slimme manier aan de slag te gaan met sociale media.

Nederlands

Pagina's