home > Brand implementation > digital development

digital development

comma merkenmarketeers - development

Drupal en WordPress websites

Open source

We kiezen resoluut voor een open source cms (content management systeem) bij het ontwikkelen van een website. In functie van de complexiteit wordt Drupal 8 of WordPress gebruikt als motor. Deze softwarepakketten zijn gratis en de broncode is vrij beschikbaar. Er is een grote community die dagelijks met veel passie nieuwe features ontwikkelt en heel veel know how deelt met andere gebruikers.

Gebruiksvriendelijk

Zowel in Drupal als in Wordpress is het makkelijk om content aan te passen zelfs zonder technische voorkennis. Na een korte opleiding weet je perfect hoe je alles kan aanpassen. Om extra functionaliteiten toe te voegen bestaan er veel plugins waardoor er geen extra programmering moet gebeuren.

SEO-vriendelijk

Hoe breng je jouw doelgroep naar de website? Een eerste stap is SEO, goed gevonden worden op relevante keywords in de zoekmachines (Google).  WordPress is ooit ontwikkeld als blogsite en scoort hier van oudsher super in. Drupal heeft tal van tools ontwikkeld waardoor we makkelijk de vindbaarheid van de site kunnen optimaliseren.

Webdesign op maat

Lay-out, design en HTML kunnen volledig naar wens ingericht worden. Bestaande templates vormen we om tot een sprankelende corporate site of we start met een wit blad. De online ervaring van de bezoeker is immers waar het om gaat.

Onepage website

Websites met één pagina zijn een krachtig communicatie instrument. Sites met slechts één pagina zijn een budgetvriendelijke manier om een kernboodschap te communiceren. Koppel er een call to action aan en je krijgt een interactieve tool. Weinig ruimte betekent uiteraard dat we de aandacht moeten richten op de essentie.

De SPI (Single Page Interface) heeft het voordeel dat de gebruiker een vlotte ervaring heeft. Dit soort websites worden met de dag populairder. De user experience is goed, omdat er weinig genavigeerd moet worden. De content is klaar en duidelijk. En ook de directheid, zowel voor jezelf als voor de bezoeker is een pluspunt.

case
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - digital
digital framework
digital framework
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - content
content
content
Groot
Foto
comma merkenmarketeers  scrum
scrum & agile
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - subsidies
subsidie
subsidie
Klein
Foto
blog
blog
Groot
Blog
Op zoek naar een gebruiksvriendelijke site die scoort in Google?
De beste strategieën voor digital marketing in 2018

digital marketing

Wil je met je bedrijf succesvol zijn op vlak van digital marketing? Wij hebben voor jou zeven strategieën opgesomd die je hierbij kunnen helpen. Mega personalisatie Dankzij het internet heb […]

Het bericht De beste strategieën voor digital marketing in 2018 verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.