home > Brand strategists > Marketing bureau

Marketing bureau

Visie en strategie in de praktijk brengen
comma merkenmarketeers - marketingbureau

Consultants én sparringpartners, in dienst van jouw merk, bedrijf of organisatie. In dialoog met onze klanten bouwen we de beste strategie.

Een organisatie- en bedrijfsstrategie bepalen en deze vertalen in een marketingstrategie is van levensbelang. comma, merkenmarketeers coacht en stimuleert jouw bedrijf of organisatie in bij het uitbouwen van je merk.

Samen zoeken we naar opportuniteiten in de markt en definiëren we de marketingstrategie op basis van een dominante marktpositie. Duidelijke doelstellingen worden vastgelegd in het marketingplan. Het communicatieplan legt de aangewende communicatiemiddelen vast. Klaar voor de toekomst.

Marketingstrategie

Waar liggen jouw ambities? Welke opportuniteiten of bedreigingen komen op jou af? Hoe ga je om met de verkregen marktinformatie? Welke focus neem je als het over bedrijfsstrategie gaat? Als brand strategist zoeken we naar duidelijk antwoorden op deze vragen.

"however beautiful the strategy, you should occasionally look at the results." – winston churchill

Positionering

Een unieke positie in de markt bekleden, is niet eenvoudig. Toch is het voor elke onderneming of organisatie een haalbare kaart. Zelfs in markten waar de concurrentie moordend is. Het komt het erop aan om net die invalshoek te vinden die anderen links laten liggen.

Marketingplan

Een uitgekiende marketingstrategie en een duidelijke positionering dienen als basis voor het marketingplan. Om dit plan zo functioneel en duidelijk mogelijk te maken, baseren we ons op enkele verduidelijkende elementen:

  • het beschikbare budget
  • de doelstellingen op korte, middellange en lange termijn
  • de beoogde doelgroep
  • de concrete diensten & producten
  • de huidige marketingstrategie
  • een cross-mediale aanpak
  • de timing, planning en impact

"a goal without a plan is just a wish." – antoine de saint-exupery

Opportuniteitsanalyse

Last van groeipijnen? Wil je op een doordachte en strategische manier zelf het roer in handen nemen?

Bij een opportuniteitsanalyse nemen we aan de hand van een systematisch opgezet model de expansiemogelijkheden van je bedrijf onder de loep. Als hands-on consultants kruipen we in de huid van de ondernemer. Concrete adviezen op maat van jouw onderneming helpen de groei ondersteunen. 

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse uitvoeren met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen.

Meer hierover op www.vlaio.be/nl.

comma merkenmarketeers - communication
communication
Groot
Foto
comma merkenmarketeers on site
marketing consultants
Klein
Foto
portfolio
portfolio
Klein
Foto
digital transformation
Groot
Foto
Nood aan een goede marketing strategie?
comma merkenmarketeers - marketingbureau
Uw merk als big business? Beklim de ‘Brand Management Staircase’!

Enjoy the ride! Wat is een merk? Hoe interpreteren we dit? We zien dat de invulling van het woord ‘merk’ of ‘brand’ een eigen leven leidt en op verschillende niveaus […]

Het bericht Uw merk als big business? Beklim de ‘Brand Management Staircase’! verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

YouTube premium

Vervangt YouTube Red binnenkort uw Spotify en Netflix account? Vanaf 11,99 euro per maand kunt u vanaf nu genieten van YouTube premium, iets waar velen onder ons al lang op […]

Het bericht YouTube premium verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

De invloed van influencers op de klantrelatie

Het valt niet meer te ontkennen: de afgelopen jaren zijn social media platformen zoals Instagram en Youtube enorm gegroeid. Bovendien biedt deze groei veel kansen; niet alleen voor fanatieke gebruikers […]

Het bericht De invloed van influencers op de klantrelatie verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.