home > Brand strategists > Marketing bureau

Marketing bureau

Visie en strategie in de praktijk brengen
comma merkenmarketeers - marketingbureau

Consultants én sparringpartners, in dienst van jouw merk, bedrijf of organisatie. In dialoog met onze klanten bouwen we de beste strategie.

Het bepalen van een organisatie- en bedrijfsstrategie en deze vertalen in een marketingstrategie is van levensbelang. comma, merkenmarketeers coacht en stimuleert jouw bedrijf of organisatie in de uitbouw van je merk.

Samen zoeken we naar opportuniteiten in de markt en definiëren we de marketingstrategie op basis van een glasheldere marktpositionering. Duidelijke doelstellingen worden vastgelegd in het marketingplan. Het communicatieplan legt de aangewende communicatiemiddelen vast. Klaar voor de toekomst.

Marketingstrategie

Waar liggen jouw ambities? Welke opportuniteiten of bedreigingen komen op jou af? Hoe ga je om met de verkregen marktinformatie? Welke focus neem je als het over bedrijfsstrategie gaat? Als brand strategist zoeken we naar duidelijk antwoorden op deze vragen.

However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results. – Winston Churchill

Positionering

Een unieke positie in de markt bekleden, is niet eenvoudig. Toch is het voor elke onderneming of organisatie een haalbare kaart. Zelfs in markten waar de concurrentie moordend is. Het komt het erop aan om net die invalshoek te vinden die anderen links laten liggen.

Marketingplan

Een uitgekiende marketingstrategie en een duidelijke positionering dienen als basis voor het marketingplan. Om dit plan zo functioneel en bevattelijk mogelijk te maken, baseren we ons op enkele verduidelijkende elementen:

  • beschikbare budget
  • de doelstellingen op korte, middellange en lange termijn
  • de beoogde doelgroep
  • de concrete diensten & producten
  • de huidige marketingstrategie
  • een cross-mediale aanpak
  • de timing, planning en impact

A goal without a plan is just a wish. – Antoine de Saint-Exupery

Opportuniteitsanalyse

Last van groeipijnen? Wil je op een doordachte en strategische manier zelf het roer in handen nemen?

Bij een opportuniteitsanalyse nemen we aan de hand van een systematisch opgezet model de expansiemogelijkheden van je bedrijf onder de loep. Als hands-on consultants kruipen we in de huid van de ondernemer. Concrete adviezen op maten van jouw onderneming helpen de groei ondersteunen. 

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse uitvoeren met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen.
Meer hierover op agentschapondernemen.be.

comma merkenmarketeers - communication
communication
Groot
Foto
soup day
Klein
Instagram
comma merkenmarketeers on site
marketing consultants
Klein
Foto
portfolio
portfolio
Klein
Foto
blog
Groot
Blog
Nood aan een goede marketing strategie?
comma merkenmarketeers - marketingbureau
Digitale customer journey

customer journey

Als merk is het belangrijk de customer journey van je consument in kaart te brengen. Op deze manier kun je inspelen op de bepalende elementen van de fase waar de […]

Het bericht Digitale customer journey verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.