INNI

Print
INNI

Continuga - opgericht in 1948 - is een sterke ‘innovatieve’ speler in de printing business. Mede door de fusies met Strobbe en UGA, had Continuga ondertussen een aantal specialiteiten waar ze een toonaangevende rol in speelden. Printing, ticketing en uitgeverij. Als strategische partner boog comma zich samen met Continuga over de positionering en ontwikkelde een nieuwe naam en de corporate identity. In 2017 gingen we samen nog een stuk verder en bouwden een INNI-universum dat weldra wordt ontplooid.

INNI Corporate

What we did

  • merkenmodel
  • marketing- en communicatieplan
  • positionering
  • naamontwikkeling
  • baseline
  • corporate identity
  • visuele storytelling
  • product / markt combinatie
     

De comma, strategie

Aan de hand van het merkenmodel en de concurrentieanalyse werd in de diepte gegraven naar de wortels en de kern. We kwamen tot de slotsom dat we het innovatieve elan, de continue groeiambities en de expertise in diverse niches strategisch het best konden uitdragen met een nieuwe naam en een passende merkenarchitectuur. Na een interactief groeiproces kwamen we uit bij de ‘INNI group’, met de subdivisies INNI print, INNI ticket en INNI publishers. Aansluitend werden de naam en de subnamen omgevormd tot imago-opbouwende logo’s met een overkoepelende huisstijl en beeldtaal.
 

Resultaat

Samen met INNI ontwikkelden wij een specifieke huisstijl voor INNI print die meer gericht is op expertise & de persoonlijke aanpak. INNI is zeer sterk in geautomatiseerde processen van printorders voor klanten, ook dit werd vertaald in de nieuwe huisstijl van INNI.

Over INNI

De INNI group is een grafische groep met een toekomstgerichte en internationale visie. Met 140 werknemers en een omzet van 24 miljoen euro is de groep een van de grootste van België. Groot, maar op en top familiaal. Het is een INnovatieve onestop shop die zich door de klant laat INspireren en INtelligente oplossingen biedt. Daardoor past de basseline 'Absolutely printeresting' perfect.

 

Wil je graag dezelfde weg in slaan als Inni? Aarzel dan niet ons te contacteren, we helpen je graag verder.

Meer cases

testimonial

Stanwick

We werken al 5 jaar samen met ‘Comma, brand strategists ’ voor het ontwerp en beheer van onze websites in België en Nederland. De medewerkers van Comma verrassen ons steeds met hun innovatieve concepten , zij leven zich graag mee in in onze business context en zijn een prima klankbord voor onze vragen. Dit resulteert in performante websites, hoge rankings op het internet, verhoogde naambekendheid en uiteindelijk ook een uitbreiding van ons klantenbestand. Vandaag worden zij ook onze gids om op een slimme manier aan de slag te gaan met sociale media. Kortom, zij zijn voor ons een betrouwbare en sterke partner.)