home > Node > Marketing bureau

Marketing bureau

Visie en strategie in de praktijk brengen
comma brand strategists - marketingbureau

Consultants én sparringpartners, in dienst van jouw merk, bedrijf of organisatie. In dialoog met onze klanten bouwen we de beste strategie.

Een organisatie- en bedrijfsstrategie bepalen en deze vertalen in een marketingstrategie is van levensbelang. comma, brand strategists coacht en stimuleert jouw bedrijf of organisatie bij het uitbouwen van je merk.

Samen zoeken we naar opportuniteiten in de markt en definiëren we de marketingstrategie op basis van een dominante marktpositie. Duidelijke doelstellingen worden vastgelegd in het marketingplan. Het communicatieplan legt de aangewende communicatiemiddelen vast. Klaar voor de toekomst.

Marketingstrategie

Waar liggen jouw ambities? Welke opportuniteiten of bedreigingen komen op jou af? Hoe ga je om met de verkregen marktinformatie? Waar ga je op focussen bij de bedrijfsstrategie? Als brand strategist zoeken we naar duidelijk antwoorden op deze vragen.

"however beautiful the strategy, you should occasionally look at the results." – winston churchill

Positionering

Een unieke positie in de markt bekleden, is niet eenvoudig. Toch is het voor elke onderneming of organisatie een haalbare kaart. Zelfs in markten waar de concurrentie moordend is. Het komt het erop aan om net die invalshoek te vinden die anderen links laten liggen.

Marketingplan

Een uitgekiende marketingstrategie en een duidelijke positionering dienen als basis voor het marketingplan. Om dit plan zo functioneel en duidelijk mogelijk te maken, baseren we ons op enkele elementen:

  • het beschikbare budget
  • de doelstellingen op korte, middellange en lange termijn
  • de beoogde doelgroep
  • de concrete diensten & producten
  • de huidige marketingstrategie
  • een cross-mediale aanpak
  • de timing, planning en impact

"a goal without a plan is just a wish." – antoine de saint-exupery

Opportuniteitsanalyse

Last van groeipijnen? Wil je op een doordachte en strategische manier zelf het roer in handen nemen?

Bij een opportuniteitsanalyse nemen we aan de hand van een systematisch opgezet model de expansiemogelijkheden van je bedrijf onder de loep. Als hands-on consultants kruipen we in de huid van de ondernemer. Concrete adviezen op maat van jouw onderneming helpen de groei ondersteunen. 

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse uitvoeren met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen.

Meer hierover op www.vlaio.be/nl.

comma brand strategists - communication
communication
Groot
Foto
comma brand strategists on site
marketing consultants
Klein
Foto
portfolio
portfolio
Klein
Foto
comma brand strategists - digital
digital transformation
Groot
Foto
Nood aan een goede marketingstrategie?
comma merkenmarketeers - marketingbureau
Ondernemen: financiële steun dankzij subsidies

financiële steun

Ben jij een (startende) ondernemer, klant van comma of heb je interesse in onze diensten? Dan is deze blogpost eentje die je beter niet overslaat. Aan kwaliteitsvol marketingadvies hangt natuurlijk […]

Het bericht Ondernemen: financiële steun dankzij subsidies verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Op zoek naar jouw grondbeginselen en waarden

waarden en grondbeginselen

Waarom zijn sommige bedrijven succesvol en andere niet? De grondbeginselen en waarden spelen hier een belangrijke rol. Bedrijven die erin slagen om waarde uit te dragen maken een emotionele connectie met (potentiële) […]

Het bericht Op zoek naar jouw grondbeginselen en waarden verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Adverteren op Pinterest in België

Pinterest

Pinterest is een socialemediakanaal dat je waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Het is vooral een soort van digitaal prikbord waar mensen inspiratie opdoen. Via de zoekfunctie zoeken mensen naar […]

Het bericht Adverteren op Pinterest in België verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.