home > enjoy the ride

enjoy the ride

voor medewerkers en klanten
comma merkenmarketeers - enjoy the ride

comma, merkenmarketeers is een vooruitstrevend bedrijf met een duidelijke focus op marketing strategie en communicatie. We zijn een verzameling van gepassioneerde mensen die samen voor een gezamenlijk doel gaan. Ons doel is duidelijk:

KMO’s moeten sneller de weg vinden naar een brandstrategist. Het hebben en vertalen van de bedrijfsstrategie in een marketingstrategie gebeurt nog onvoldoende.

Missie

We zijn merkenmarketeers. Wij bouwen sterke merken. Voor bedrijven en organisaties in evolutie.

  • Triggeren
  • Impact creëren
  • Groei verwezenlijken
  • Samen verder springen

Voor medewerkers en klanten

enjoy the ride

Alles gaat steeds sneller en ook het doel moet vaker worden bijgesteld. We weten dat de weg naar het doel ons zal uitdagen en onverwachte wendingen zal nemen. Elke route is uniek. We genieten van deze tocht die ons en onze klanten naar nieuwe hoogtes leidt. Ons credo is dan ook: enjoy the ride! 

Waarden

comma, merkenmarketeers streeft een efficiënte en duurzame organisatie na waar iedereen zijn talenten kan ontplooien. De organisatie moet leven en bewegen, persoonlijke groei is hiervoor essentieel. Ownership en passie vormen hierbij de leidraad.

onwnership

In een hybride organisatie lopen taken door elkaar en werken teams nauw met elkaar samen. Ownership is het fundament om samen het doel te bereiken en iedereen de rol te laten spelen die het best past bij zijn talenten en persoonlijkheid.

PASSIE

Onze missie kan enkel gerealiseerd worden door gepassioneerde mensen. Mensen die hun job met bezieling doen, er wakker van liggen, tot het uiterste gaan voor de kick van de verwezenlijking. Samenwerken met teamleden met een dergelijke spirit is stimulerend. Je groeit erdoor als mens, als collega, als bedrijf.

comma merkenmarketeers - marketingbureau
marketing
marketing
Groot
Foto
comma merkenmarketeers - communication
communications
communications
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - digital
digital
digital
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - dream team
dream team
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - 411
411
411
Klein
Foto
blog
blog
Groot
Blog
Meer weten over onze manier van werken? Maak een afspraak en enjoy the ride!
De Big Marcom Survey 2.0 – Hoe Vlaamse KMO’s in hun marketingcommunicatie investeren.

comma, merkenmarketeers en SBM, twee organisaties die dagelijks Vlaamse bedrijven adviseren, bevroegen in een marktonderzoek enkele Vlaamse ondernemers over hun marketingcommunicatie-beleid voor de periode 2017-2018. Samen met SBM bevroegen we […]

Het bericht De Big Marcom Survey 2.0 – Hoe Vlaamse KMO’s in hun marketingcommunicatie investeren. verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.