home > Node > brand strategists

brand strategists

fly high & enjoy the ride
flyHigh
comma, brand strategists is al 15 jaar een vooruitstrevend en result driven bedrijf met een duidelijke focus op marketing strategie en communicatie. We zijn een team van gepassioneerde mensen die bedrijven en organisaties naar een hoger niveau brengen. Inspiratie halen we dan ook uit de unieke setting van onze 411. Samen gaan we voor een gezamenlijk doel:
“We moeten kmo’s aanmoedigen om sneller de stap naar brand strategists te nemen. Een bedrijfsstrategie hebben en deze kunnen omzetten in een duidelijke marketingstrategie brengt onvoorstelbare voordelen met zich mee.”
 

missie

We zijn brand strategists. Wij bouwen sterke merken voor bedrijven en organisaties in evolutie. comma, brand strategists helpt u door middel van co-creatie met team en klant:
 
• actie te triggeren
• impact te creëren
• groei te verwezenlijken
• verder te springen
• enjoy the ride
 
Alles gaat steeds sneller en ook het doel moet vaker worden bijgesteld. Daarom gaan wij een lange termijn relatie aan met de klant. We weten dat de weg naar het doel ons zal uitdagen en onverwachte wendingen zal nemen. Elke route is uniek. We genieten van deze tocht die ons en onze klanten naar nieuwe hoogtes leidt. Ons credo is dan ook: fly high & enjoy the ride!
 

waarden

comma, brand strategists streeft een efficiënte en duurzame organisatie na waar iedereen zijn talenten kan ontplooien. De organisatie moet leven en bewegen, persoonlijke groei is hiervoor essentieel. Ownership en passie vormen hierbij de leidraad.
 

onwnership

In een hybride organisatie lopen taken door elkaar en werken teams nauw met elkaar samen. Ownership is het fundament om samen het doel te bereiken en iedereen de rol te laten spelen die het best past bij zijn talenten en persoonlijkheid.
 

passie

Onze missie kan enkel gerealiseerd worden door gepassioneerde mensen. Ons dreamteam heeft een passie voor strategie, design en innovatie. Die combinatie is een match made in heaven. Onze mensen doen hun job met bezieling, liggen er wakker van, gaan tot het uiterste voor de kick van de verwezenlijking. Samenwerken met teamleden met een dergelijke spirit is stimulerend. Je groeit erdoor als mens, als collega, als bedrijf.
 
Het is ook door diezelfde passie en een grote portie ownership dat Greetje in 2011 finaliste en publiekswinnaar was van de WOMED Award (Women in enterprise and development). Een mooie beloning en deugddoende erkenning voor haar inzet bij comma, brand strategists.
 

bekijk de comma movie

 

brand marketing
brand marketing
brand marketing
Groot
Foto
brand building
brand building
brand building
Klein
Foto
brand strategy
brand strategy
brand strategy
Klein
Foto
dream team
dream team
Klein
Foto
411
411
411
Klein
Foto
brand results
brand results
Groot
Foto
Meer weten over onze manier van werken? Maak een afspraak en enjoy the ride!
#6 – De onschuldige – the innocent

De archetypen van Jung Succesvolle merken kennen zichzelf en hun ideale klanten. Ze spelen er bewust op in door één archetype te omarmen. Ze maken het hun ideale klanten gemakkelijk […]

Het bericht #6 – De onschuldige – the innocent verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Een fit team, daar zorgt onze personal trainer voor

Wouter & Greetje volgden al een tijdje personal training en dat begon zijn vruchten af te werpen. Zowel fysiek als mentaal staan ze scherper dan ooit! Wat als het comma […]

Het bericht Een fit team, daar zorgt onze personal trainer voor verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Stage in coronatijden, een last minute save

We zouden het vergeten in deze woelige omstandigheden, maar ook stagiairs ondervinden hinder van de coronacrisis. Stages kunnen niet doorgaan zoals gepland of vinden plaats in een andere vorm dan […]

Het bericht Stage in coronatijden, een last minute save verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.