En-sure

Case Ensure
Consultancy & coaching
En-sure

What we did

  • naam, baseline, storytelling
  • logo
  • huisstijl
  • huisstijldragers
  • SEO
  • ontwerp en ontwikkeling website
  • adwords campagne 
 

Wil je proactief aan je latere pensioen bouwen? Je inkomen beveiligen nu en later? Heel direct, zonder veel consultancy, maar niettemin met relevant advies? Puur B-2-C, met een performant online platform met handige tools om simulaties te maken, berekeningen te doen, online met een specialist te chatten, eenvoudig en snel je plannen te regelen en te sturen? Het kan! 

 

comma, merkenmarketeers werd vanaf fase 0 betrokken in het wordingsproces van een nieuwe, sterke speler in de onlinemarkt rond de financiële planning van pensioen, inkomen en overlijden. Als merknaam werd 'en-sure' gekozen met 'safe savings' als baseline. En-sure is een merk van Strategica NV.

 

Met dit fundament gingen de designers aan de slag om een fris logo te ontwerpen: klaar, eigentijds, met een subtiele forward knop die refereert naar de focus op de toekomst. Van hieruit werd een heldere visuele stijl ontwikkeld met weerkerende vormelementen, een prominente huisstijlkleur, een typografisch kader en een fotografische setting. Die vormt het referentiekader voor de ontwikkeling van diverse huisstijldragers en een functionele, user friendly website.

 

Om de traffic naar de website te activeren en leads te genereren lanceerden we adwords campagnes. Deze aanpak resulteert in een groeiend aantal conversies via de website en via telefonische contacten.

 

Meer cases

testimonial

Filip Roelandt - Syntra West

Bij Syntra West zijn we ontzettend blij om samen te werken met comma, brand strategists. Naast een leuk team beschikken ze ook nog eens over een enorm mooie infrastructuur in hun gebouw dat ze naar aanleiding van het huisnummer 411 noemen. Wij zijn (net zoals veel anderen) tevreden klanten dankzij de transparante werkwijze en kwalitatieve opvolging van comma, brand strategists.