home > How we work > marketing consultants

marketing consultants

voor bedrijven en organisaties in evolutie
comma brand strategists - comma on site

comma, brand strategists zet graag mee de lijnen uit. Als ad interim marketeers helpen we kmo’s en organisaties met een groeiverhaal of tijdens een transitieperiode.

Onze ervaren brandstrategists, in zowel B2B als B2C, combineren strategisch inzicht met een hands-onmentaliteit. Een doelgerichte strategie met duidelijke focus geeft vorm aan de externe en interne communicatie. We verplaatsen ons graag naar jouw bedrijf of organisatie maar uiteraard zijn jullie ook welkom in de 411.

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse inwinnen met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen. Meer hierover op www.vlaio.be/nl.

"products are made in the factory, but brands are created in the mind." - walter landor

comma, brand strategists werkt onder meer on-site voor bedrijven als Preflex, Stanwick, Syntra groep, Accent,... en voor organisaties zoals Syntra West en SBM.

 

comma brand strategists - marketingbureau
marketing
marketing
Klein
Foto
comma brand strategists - communication
communication
communication
Klein
Foto
comma brand strategists - digital
digital
digital
Groot
Foto
case
Groot
Foto
comma brand strategists - dreamteam
dream team
teamlid
Klein
Foto
comma brand strategists - 411
411
Klein
Foto
Een gedreven marketing consultant on-site? Het kan!
Adverteren op YouTube blijkt extreem effectief

Adverteren op YouTube werkt

YouTube is meer dan een platform waar je enkel video’s op kan posten en/of bekijken. Maandelijks kan de tweede grootste zoekmachine rekenen op een miljard bezoekers. Een groot publiek dat […]

Het bericht Adverteren op YouTube blijkt extreem effectief verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

20 jaar WOMED Award: ook Greetje kwam enkele jaren terug als publiekswinnaar uit de bus

20 jaar WOMED award

Al 20 jaar lang zet Markant vzw met de WOMED Award toponderneemsters in de bloemetjes. Meer dan 100 vrouwelijke bedrijfsleiders haalden al de finale. Ook Greetje werd enkele jaren geleden bekroond […]

Het bericht 20 jaar WOMED Award: ook Greetje kwam enkele jaren terug als publiekswinnaar uit de bus verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.