home > How we work > how we work

how we work

voor bedrijven en organisaties in evolutie
comma brand strategists - comma on site

marketing consultants

comma, brand strategists zet graag mee de lijnen uit. Als ad interim marketeers helpen we kmo’s en organisaties met een groeiverhaal of tijdens een transitieperiode.

"products are made in the factory, but brands are created in the mind." - walter landor

Onze ervaren brandstrategists, in zowel B2B als B2C, combineren strategisch inzicht met een hands-onmentaliteit. Een doelgerichte strategie met duidelijke focus geeft vorm aan de externe en interne communicatie. We verplaatsen ons graag naar jouw bedrijf of organisatie maar uiteraard zijn jullie ook welkom in de 411.

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse inwinnen met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen. Meer hierover op www.vlaio.be/nl.

comma, brand strategists werkt onder meer on-site voor bedrijven als Velleman, Preflex, Stanwick, Syntra groep, Accent,... en voor organisaties zoals Syntra Groep en SBM.

 

 

workshops

"your premium brand had better be delivering something special, or it's not going to get the business." - warren buffett

Om de strategische visie van je bedrijf of organisatie tastbaar te maken en je producten of diensten op een opmerkelijke manier in de kijker te zetten, organiseren wij als brandstrategists diverse strategische workshop. Samen onderzoeken we hoe onderscheidend je bent ten opzichte van concurrenten en de doelgroep. Deze workshops vinden plaats in de inspirerende en creatieve ruimte 411 om zo het ideeëngoed de vrije loop te laten. 

Hier een oplijsting van alle workshops die je bij ons kunt volgen:

  • Business model canvas
  • Bedrijfsstrategie
  • Positionering
  • Product marktstrategy
  • Customer journey
  • Digitale strategie
  • Own-bought-earned communicatieplan
  • A brand-new company or product name

 

 
brand marketing
brand marketing
brand marketing
Klein
Foto
brand building
brand building
brand building
Klein
Foto
brand strategy
brand strategy
brand strategy
Groot
Foto
case
Groot
Foto
dreamteam
dream team
teamlid
Klein
Foto
411
411
Klein
Foto
Een gedreven marketing consultant on-site? Het kan!
Schoon water en hygiëne voor iedereen? Comma steunt de Marie-Stella-Maris Foundation!

Iedereen heeft recht op schoon water We leven in een tijd waar hygiëne meer dan ooit een belangrijk aandachtspunt is om onze maatschappij gezond en draaiende te houden. Toch heeft […]

Het bericht Schoon water en hygiëne voor iedereen? Comma steunt de Marie-Stella-Maris Foundation! verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Edgar & Cooper maakt de wereld poot voor poot groener

Happy animals, happy people 2 jaar geleden startte Stella haar avontuur als Chief Hapiness Dog bij comma, brand strategists. Vanaf dat moment pleit ze voor een gezonde en gelukkige werkplek […]

Het bericht Edgar & Cooper maakt de wereld poot voor poot groener verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.