Office manager

Comma groeit en bloeit. Om onze bedrijfsactiviteiten in diverse domeinen verder te ondersteunen, zoeken we een ervaren office manager. Bouw jij binnenkort actief mee aan ons groeiverhaal? Neem jij ons dankzij jouw zelfstandig organisatietalent heel wat administratieve taken uit handen? Je komt in elk geval terecht in een dynamisch team op een inspirerende locatie: fun verzekerd!

wat verwachten we van jou?

  Nederlands

  Motion designer

  Om de digitale campagnes van onze klanten naar het volgende niveau te tillen zoekt comma, brand strategists naar een motion designer. Als digital creative voel jij je helemaal thuis in 3D, animatie en video. Je droomt ervan om uit te pakken met pakkende animaties, duidelijke en creatieve infographics en sterke, korte video’s. Jouw motion design zit technisch sterk in elkaar en vloeit vlot door. Met jou aan de knoppen zit storytelling helemaal in de lift! 

  wat verwachten we van jou?

  • Je maakt adembenemende animaties in 2D en 3D. 
  Nederlands

  CERM

  Kennen jullie de meeste betrouwbare partner in MIS Software voor Label & Packaging drukkers al?

  Dat is ‘CERM’. Een bedrijf uit Oostkamp met vestigingen & vertegenwoordiging over de hele wereld. Ze bieden reeds 30 jaar software oplossingen aan in meer dan 44 landen. Een bedrijf met zoveel kennis & potentieel, waar te weinig rond gecommuniceerd werd. 

  Nederlands

  Pagina's

  Subscribe to comma, merkenmarketeers RSS