home > How we work > marketing consultants

marketing consultants

voor bedrijven en organisaties in evolutie
comma merkenmarketeers - comma on site

comma, merkenmarketeers zet graag mee de lijnen uit. Als ad interim marketeers helpen we KMO’s en organisaties met een groeiverhaal of tijdens een transitieperiode.

Onze ervaren brandstrategists, in zowel B2B als B2C, combineren strategisch inzicht met een hands-on-mentaliteit. Een doelgerichte strategie met duidelijke focus geeft vorm aan de externe en interne communicatie. We verplaatsen ons graag naar jouw bedrijf of organisatie maar uiteraard zijn jullie ook welkom in de 411.

Via steun van het Agentschap Ondernemen kan je de opportuniteitsanalyse inwinnen met 75% subsidiesteun op het projectbedrag, tot een maximum van 25.000 euro steun. Het bedrijf moet hiervoor aan de omschreven voorwaarden voldoen. Meer hierover op www.vlaio.be/nl.

"products are made in the factory, but brands are created in the mind." - walter landor

comma, merkenmarketeers werkt onder meer on-site voor bedrijven als Concordia en Preflex en voor organisaties zoals Syntra West en SBM.

comma merkenmarketeers - marketingbureau
marketing
marketing
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - communication
communication
communication
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - digital
digital
digital
Groot
Foto
case
Groot
Foto
comma merkenmarketeers - dream team
dream team
teamlid
Klein
Foto
comma merkenmarketeers - 411
411
Klein
Foto
Een gedreven marketing consultant on-site? Het kan!
Uw merk als big business? Beklim de ‘Brand Management Staircase’!

Enjoy the ride! Wat is een merk? Hoe interpreteren we dit? We zien dat de invulling van het woord ‘merk’ of ‘brand’ een eigen leven leidt en op verschillende niveaus […]

Het bericht Uw merk als big business? Beklim de ‘Brand Management Staircase’! verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.

Deze maand in PUB: openhartig gesprek met Wouter & Greetje

Onlangs legden Greetje en Wouter, de oprichters & zaakvoerders van comma, een interview af met PUB magazine. PUB – People Unified around Brands – is het voornaamste maandblad en vaktijdschrift in […]

Het bericht Deze maand in PUB: openhartig gesprek met Wouter & Greetje verscheen eerst op Top of mind - comma, merkenmarketeers.